1.
Cappuccino2. 20 kropli (ja dałem 0,4ml/10ml)
3. intensywność smaku średnia do mocnej
4. rewelacyjny naturalny smak, ale po bardzo długim leżakowaniu
5. rodzaj zapachu samego aromatu: kojarzy mi się z klejem roślinnym jaki używałem w dzieciństwie w szkole...

6. kawa capucino
7. trudno mi ocenić zapach w pomieszczeniu
8. Po zmieszaniu (50/50 6mg/ml +1% C2H5OH) i tygodniowym leżakowaniu fatalny, po kolejnym tygodniu masakra - nie da się tego wapować... Po miesiącu to samo i wylądowało na dnie szuflady. Po
3 miesiącach spróbowałem z ciekawości i... olśnienie - to jest rewelacja! Smak bardzo stonowany i wyśmienity. Polecam wszystkim kawoszom.

prymus140 napisał(a):
Złożony liquid to na pewno nie będzie gotowy do wapowania po 24h. *SMOKEKING*
Nie tylko złożony...
To Coppuccino podgrzewałem jak zawsze do 50°C przez kilka godzin, następnie mieszałem przez tydzień, miesiąc i :dupa
Potem dojrzewało zapomniane na dnie szuflandii przez 3 miesiące i EUREKA!!! *ISH*
Ergo: Nie wylewać nic do kibla przedwcześnie! *DIABLO*