(Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Bardzo delkikatny smak wytrawnego tytoniu. Testowałem go na kilku parownikach, przy różnym stężeniu. Tej mieszanki trzeba używać przy typowych "smakowcach". Aromat bardzo dobry, chociaż nie na każdym sprzęcie da się wycisnąć z niego smak. Rozmieszałem jeszcze w wersji hardcore 8%, zobaczę co będzie, ale musi swoje odstać.
Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml: 5% Czas leżakowania 30+
Ocena punktowa walorów aromatu:
a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty:2
b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty:2
c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty:3
d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty:2
OGÓLNA OCENA: 9 (suma punktów a+b+c+d)
(Brief) description of the mix/taste’s impressions: Very delicate taste of a dry tobacco. I’ve tested it on a couple of evapourers in different concentrations. This flavour should be used with typical „tastes.” Very good flavour, not on every gear though. I diluted it in a hard core version 8%, I’ll see what it be, but it must steep a bit. Best concentration: 5% Time of steeping: 30+
Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 2 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 2
Overall assessment: 9 (total points a+b+c+d)
_________________ Parowniki: Kayfun v5 , Kayfun Prime, 2x Dvarw v2, 2x VXV Soulmate RTA, Gata RTA, Siren 2, Comet RDA, DDP ONE  od 12 października 2014 
|